Back Back Nieuws

Golden Tulip Amsterdam Riverside heropend met zeven sterren

02 oktober 2015
Golden Tulip Amsterdam Riverside heeft haar deuren heropend met een bijzondere strategie voor de Nederlandse hotelwereld. De gast kan bij boeking in hetzelfde hotelgebouw kiezen voor een overnachting op drie- of viersterren niveau. Het hotel biedt dan een apart prijs- en inrichtingsniveau onder één dak, terwijl de algemene voorzieningen zoals het restaurant, zalen en fitness voor iedereen gelijk zijn en na de renovatie vier sterren (plus) niveau hebben. Hiermee kan Golden Tulip Amsterdam Riverside goed inspelen op de wisselende markt in de hoofdstad en een betere prijstransparantie bieden. Vanaf vandaag zijn 132 viersterren kamers en 60 driesterren kamers te reserveren. Het hotel biedt voor de verduidelijking ook meteen twee afzonderlijke merken aan: zowel Golden Tulip als Tulip Inn.

Brede doelgroep
Fred Hegt, Operationeel Directeur van Autogrill België & Nederland: ‘Met deze verbeteringen spreken we vanaf nu een nog bredere doelgroep aan. Amsterdam trekt tegenwoordig veel publiek dat in een viersterren hotel wil overnachten. We hebben met Tulip Inn Amsterdam Riverside sinds 1997 ervaring in de Amsterdamse markt en hebben een mooie groep vaste gasten opgebouwd uit binnen- en buitenland. Door onze landelijke ligging, net buiten de stad, trekken we steeds meer gasten aan die hier zowel zakelijk als privé overnachten, dus met het aanbieden van twee labels en prijsniveaus maakt dit ons nog flexibeler.’

Golden Tulip Amsterdam Riverside 
In totaal beschikt Golden Tulip Amsterdam Riverside over 192 drie- en viersterren hotelkamers. Het hotel is natuurrijk gelegen aan rivier de Gaasp en beschikt over een modern internationaal bar & restaurant concept met de naam Flavours Food & Drinks, wat plaats biedt aan 60 gasten. Verdere faciliteiten zijn een groot terras aan het water, een compleet nieuwe fitness ruimte, roomservice en ruime vergaderfaciliteiten tot 250 personen. Golden Tulip Amsterdam Riverside ligt op 20 minuten van Schiphol en 5 minuten van de Amsterdam ArenA. De RAI, het WTC en het centrum is op 20 minuten afstand.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!