Back Back Nieuws

GoedeDagVoorzitters presenteren online identiteit

15 februari 2011
De vakgroep van onafhankelijke dagvoorzitters presenteerde gisteren via GoedeDagVoorzitters.nl hun nationale identiteit. Mede dankzij dit online instrument wordt het selecteren van een passende dagvoorzitter voor opdrachtgevers eenvoudiger. Ook biedt de nieuwe site praktische informatie voor het organiseren en leiden van bijeenkomsten.

Groot assortiment aan dagvoorzitters
'Een goede dagvoorzitter is een essentiële factor bij een succesvol evenement. Met behulp van de nieuwe website kunnen organisatoren van evenementen kiezen uit ruim 20 dagvoorzitters voor maar liefst 15 soorten bijeenkomsten en 20 verschillende categorieën onderwerpen. Zo divers als de bijeenkomsten, zo divers zijn ook de aangesloten presentatieprofessionals. Of het nu gaat om een brainstormer, discussieleider, inspirator, entertainer of inhoudelijk expert, op GoedeDagVoorzitters.nl vinden opdrachtgevers altijd de juiste dagvoorzitter,' aldus de organisatie.

Over GoedeDagVoorzitters.nl
In GoedeDagVoorzitters.nl hebben ruim 20 onafhankelijke dagvoorzitters zich verenigd. Voor iedere GoedeDagVoorzitter staan de boodschap en communicatiedoelen van de opdrachtgever centraal. Daarom streven ze er als professionals naar om – ieder in diens eigen specifieke vakgebied - de eigen kwaliteit te verbeteren. Zo profiteert iedere opdrachtgever van de verzamelde kennis, ervaring en het vakmanschap van de aangesloten performance-, presentatie- en discussieprofessionals.

Rechstreeks contact
Goededagvoorzitters.nl is een branchevereniging van professionele dagvoorzitters en geen boekingsbureau. Via de website komen opdrachtgevers rechtstreeks in contact met de dagvoorzitter van hun keuze. Dat is in de ogen van de onafhankelijke professionals de beste garantie om iedere bijeenkomst of activiteit optimaal te laten verlopen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!