Back Back Nieuws

Gloednieuw hotel biedt gastronomie op hoog niveau

11 mei 2004

Aan de rand van Den Haag biedt het gloednieuwe The Grand Winston Hotel haar gasten gastronomie op hoog niveau in een ‘zwevend’ restaurant van meesterkok Imko Binnerts. Het restaurant met Michelinster heeft een oppervlakte van 6 bij 28 meter, biedt plaats aan 72 personen en is door twee loopbruggen verbonden met de keuken. Deze is slechts van de gasten gescheiden door een immense glaswand. Restaurant en keuken vormen hierdoor één beleving. Het interieur heeft een gedurfd design met een wand waarop 3000 led lichtjes zijn gemonteerd. Deze lichtjes kunnen vele verschillende kleuren aannemen en zijn stuk voor stuk te programmeren. Zo kan elk gewenste sfeer worden opgeroepen. Verder zijn op de eerste etage twee comfortabele vergaderzalen (120m2) die je samen kunt combineren tot een conferentiezaal van 240m2. De andere vleugel op deze etage beschikt over twee te koppelen vergaderzalen van elk 50 m2 en twee subzalen van 24 m2. De zalen bieden uitgebreide mogelijkheden voor conferenties, vergaderingen, lunches, diners en recepties van 2 tot 250 pax. The Grand Winston Hotel is een initiatief van Chagall Hotels & Restaurants. Onder deze groep vallen het Green Park Hotel met restaurant Chiparus in Leidschendam en Hotel Corona met restaurant Marc Smeets in Den Haag. De officiële opening van het hotel is op woensdag 30 juni. Informatie: (070) 327 9392 en www.grandwinston.nl  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!