Back Back Nieuws

GEZOCHT: Jonge ondernemers die hun innovatieve tool of dienst willen pitchen op Festivak

09 oktober 2015
Ben jij die ondernemer met een innovatieve, verrassende, leuke en/of nuttige dienst of tool die iedereen zou moet kennen? Dan bieden Y-Live, powered by CLC-VECTA, en Festivak je graag de kans om de branche, potentiële opdrachtgevers en andere geïnteresseerden daarover te vertellen. Festivak vindt plaats op 25 EN 26 november 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

Hoe gaat het in zijn werk? 
In de middag van 26 november is er plaats voor maximaal 10 pitches van 5 minuten. Festivak stelt hiervoor een ruimte beschikbaar op de beursvloer die toegankelijk is voor alle bezoekers van de vakbeurs en andere geïnteresseerden.

Voorwaarde
Voorwaarde is dat je nog niet langer dan 1 jaar bezig bent / je product of dienst nog niet langer dan 1 jaar op de markt is, je niet ouder bent dan 36 en je dienst of product echt vernieuwend kan worden genoemd, zulks ter beoordeling aan de organisatie.

Om deze mooie kans aan te grijpen, mail je voor 1 november a.s. naar info@clcvecta.nl een korte omschrijving van je product of dienst (al dan niet met ondersteunend beeldmateriaal) en een voorbeeld van een evenement waarbij je dienst/product succesvol is ingezet. Vergeet verder niet te vermelden waarom jij kans zou moeten maken op een pitch plek en wat jou onderscheid.

Let wel, er zijn 10 plekken te vergeven en vol = vol. Wees er dus snel bij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!