Back Back Nieuws

Gezellig crashen met een vliegtuig

26 maart 2010
Event & Image biedt een nieuw event aan: de vliegtuig crash. Het klinkt een stuk gekker dan dat het is volgens Marcel Ruijken, initiatiefnemer van Event & Image.

Het vliegtuig gaat ook niet echt de lucht in, alles gebeurd in een levensechte vliegtuigsimulator, waar het complete middenstuk van een Airbus A320 voor wordt gebruikt. Tijdens deze “flight safety training” zoals het officieel heet stijgt het vliegtuig op en lijkt een veilige vlucht te maken. Na enkele momenten verschijnt er rook in het vliegtuig; paniek. Nu is het zaak de rust te bewaren en kalm te blijven. De deelnemers zullen ervaren hoe het is om een (veilige) noodlanding te maken en het vliegtuig opeen niet allerdaagse manier te verlaten. Het hele scenario is na te lezen op de Event & Image www.event-image.com

Vliegtuig crashen kan op twee locaties, namelijk Heathrow Airport en bij Lufthansa in Frankfurt.Event & Imagebiedt een compleet arrangement aan: Vliegen naar London of Frankfurt, de crash, diner, City tour en overnachtingvanaf 349,00 euro p/p.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!