Back Back Nieuws

Gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van brancheverenigingen druk bezocht

26 januari 2011
De gecombineerde nieuwjaarsreceptie van Genootschap voor Eventmanagers, IDEA, DFMA en Platform Museale Ontvangsten & Evenementen is druk bezocht op de SS Rotterdam. De gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de vier brancheverenigingen op het gebied van Events en Fieldmarketing vond 25 januari plaats in Rotterdam. Dit jaar waren er bijna 250 leden aanwezig, ruim 30% meer dan vorig jaar in Rotterdam.

 

Schot in de roos

De locatie, cruiseschip SS Rotterdam, met de uitstekend verzorgde catering door On Board On Shore, bleek een schot in de roos te zijn. Zeer groot was de belangstelling voor de rondleiding die vooraf aan de receptie werd aangeboden. Maar liefst 110 leden werden door gidsen over het schip geleid en kregen een inkijk in de cruisewereld van de jaren 50.

 



 

Verenigingsnieuws

Verenigingsnieuws was er ook. Zo gaf Gerben Plasmeijer, voorzitter IDEA, een korte toelichting op de nieuwe IDEA-pay-off ‘Het beste idee is een IDEA-bureau’. Michiel Korsten van Focusplaza, gaf een toelichting op de plannen van DFMA.

 

Leon kruitwagen had het genoegen aan te kondigen dat PMO&E sinds 1 januari al vijf nieuwe museumleden heeft en dat er een nieuwe website voor museumlocaties komt. Daarnaast kon hij meedelen dat het nieuwe beleidsplan van het in 2002 opgerichte Genootschap voor Eventmanagers ‘negen jaar jonger’ nu al een succes is en dat naar verwachting de groei van het Genootschap ook in 2011 voort zal zetten.

 

Leden brengen het succes

Na een toelichting van Henk Kronenberg, directeur On Board On Shore, over de evenement mogelijkheden van de SS Rotterdam, dankte Kruitwagen alle aanwezige leden en relaties voor hun komst. Hij benadrukte dat de aanwezige verenigingen hun succes met name aan de leden – de basis van elke club - te danken hebben.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!