Back Back Nieuws

GET!OUT EVENTS doet Fuif's met Duyvis

24 oktober 2006
Duyvis vierde onlangs op het eigen fabrieksterrein haar 200 jarig bestaan. GET!OUT EVENTS verzorgde de organisatie en wist het terrein om te toveren tot één grote feestlocatie. Met behulp van tenten, podia en een Perfect Sky was het feest voorbereid op alle weersomstandigheden.

NAAR DE FOTO'S

Alle Duyvis-medewerkers waren met partner uitgenodigd om deze verjaardagsfuif te vieren. Uitgebreid bijpraten met collega’s in het bruincafé, helemaal uit je dak gaan op de verlichte dansvloer of lekker loungen. Voor iedereen was er een geschikte fuif area ingericht.

Eric Borgman presenteerde het programma en zorgde ervoor dat alle optredens vlekkeloos in elkaar over liepen. Verhaaf Party Catering heeft alles op culinair gebied uitstekend verzorgd. De fuif werd muzikaal en interactief geopend door een ballon-salsa, verzorgd door Els Paalman.

In de 70’s area maakte Vet Vegas er een daverende fuif van. In het bruin café vermaakte de gasten zich met gezellige meezingers. In het Duyvis fuif café zorgde de Duyvis Fuifband voor het echte Duyvis gevoel. De voorafgaand door Duyvis samengestelde top-10 werd ten gehore gebracht door eigen medewerkers.

Peter Beense zette de menigte op z’n kop, waarbij het repertoire door velen meegezongen werd. In de lekker lounge area kon iedereen genieten van een cocktail op hip meubilair en loungekussens. Als klap op de vuurpijl gaf René Froger een spetterend optreden, waarmee de volgende 200 jaar werden ingeluid.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!