Back Back Nieuws

'Get Luckey'in het Conservatorium Hotel

31 juli 2013
Je kunt de voyeurist in jezelf ontdekken en een virtuele tour door het Conservatorium Hotel maken. Vind je een van de vijf gouden muzieksleutels, dan maak je kans op een van de prijzen waaronder een overnachting voor twee in een van de suites of een maand lidmaatschap voor het Akasha Holistic Wellbeing Center.

Het Conservatorium Hotel opent vanaf donderdag 1 augustus tot en met zaterdag 31 augustus haar deuren voor iedereen die altijd al een kijkje heeft willen nemen in het Amsterdamse vijf-sterren hotel. Door middel van een virtuele tour zie je de suites waar sterren overnachten, waar de lokale maar ook de internationale gasten genieten van een hapje en een drankje in de Brasserie of Tunes Restaurant, maar ook het Akasha Holistic Wellbeing Center kan vanuit de luie stoel worden bekeken.

'Get Luckey' - Het Spel
Op de website en de Facebook pagina van het Conservatorium Hotel zal vanaf 1 augustus de plattegrond van het hotel beschikbaar zijn en kun je door het plaatsen van de pin de verschillende ruimtes bekijken. Door middel van subtiele aanwijzingen wordt duidelijk waar een van de vijf gouden muzieksleutels zich bevinden. Tevens zullen er in het hotel vijf fysieke sleutels zijn verborgen. Vind je de sleutel, dan kun je kiezen uit een van de volgende exclusieve prijzen:
- Bites & gin tonic cocktails voor vier personen in Tunes Bar
- Drie signature massages in het Akasha Holistic Wellbeing Center
- Een overnachting in een van de signature suites (o.a. de Penthouse Suite of de I Love Amsterdam Suite op basis van beschikbaarheid)
- Een maand lidmaatschap voor het Akasha Holistic Wellbeing Center
De winnaars krijgen in de eerste week van september persoonlijk bericht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!