Back Back Nieuws

Geste bij jubileum: 5000 euro voor Sophia Kinderziekenhuis

30 september 2008
Donderdag 25 september vierde  Hollands Handelen haar 5-jarig bestaan samen met klanten, leveranciers en andere relaties, waarbij de dag in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis stond. Een speciale ballonnenactie levert de stichting Vrienden van het Sophia € 5.000,- op.

 

Het Rotterdamse bureau dat werkzaam is op het gebied van marketing, evenementen, reclame en communicatie heeft haar  lustrum op Hollandse wijze gevierd. De gasten werden uitgenodigd om de bloemetjes buiten te zetten. Het programma begon met een rondvaart, aan boord konden de gasten genieten van een wijnproeverij met – uiteraard – Hollandse wijnen.

Directeur Sytske Schoenmakers legde intussen uit dat het bureau voor het eerst in haar bestaan hard selling zou toepassen, maar niet voor zichzelf. Het lustrumfeest van Hollands Handelen was immers aan de stichting Vrienden van het Sophia gekoppeld. Door het kopen van een ballonkaartje konden de gasten de stichting steunen en kans maken op een bronzen Sophietje, het gezicht van de stichting.

De gasten werden na de rondvaart met TukTuks naar Wijn of water, een typisch Rotterdamse locatie opgebouwd uit 9 zeecontainers in het Lloydkwartier, gereden. Daar ging de verkoop van de ballonkaartjes direct verder. 

 “Ik kijk terug op een fantastische dag en een geweldige opbrengst voor de Stichting Vrienden van het Sophia.”, aldus Sytske Schoenmakers. “Het feit dat we samen met onze klanten en leveranciers een dergelijk bedrag weten op te halen, is typerend voor de manier waarop wij successen behalen: altijd samen met een netwerk van trouwe leveranciers en bijzondere klanten".

 

Aan Manon Gommers en Mendy Verburg van de Stichting Vrienden van het Sophia werd aan het einde van de dag een cheque van € 5.000,- overhandigd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!