Geslaagde kick-off voor De Koningshof Party & Events en Der KreisGeslaagde kick-off voor De Koningshof Party & Events en Der Kreis
Back Back Nieuws

Geslaagde kick-off voor De Koningshof Party & Events en Der Kreis

20 juni 2017

Al sinds 2010 vindt de jaarlijkse kick-off van Der Kreis, inkooporganisatie voor keuken- en badkamerspecialisten in Europa, plaats in De Koningshof. Dit jaar werd het echter grootser aangepakt dan de voorgaande jaren. De kick-off vond plaats op 24 mei.

Beursvloer in 'Balance'

Speciaal voor de gelegenheid werd er een grote tentaccommodatie naast De Koningshof geplaatst waar een groot deel van de beursvloer gecreëerd werd. Via de tent konden gasten De Koningshof zelf betreden om hier de rest van de beursvloer te bezoeken, welke in de Willem-Alexander Zaal gepresenteerd werd. De binnen- en buitenkant van De Koningshof en tentaccommodatie werden voorzien van "branding" in het thema: Balance.

's Ochtends vond het besloten gedeelte van de kick-off plaats. Het management van Der Kreis gaf diverse presentaties en Rob Kamphues, o.a. bekend van Ziggo Sport en het KRO-programma De Reünie, was aanwezig om te spreken over de connectie van autosport met het thema Balance. Voor de aanwezige dames werd een zogenaamd partnerprogramma aangeboden tijdens het besloten gedeelte. Zij konden deelnemen aan een workshop handlettering.

Genieten van de lunch

Tijdens de lunch, verzorgd door Willem de Boer Food & Events (zusterbedrijf van De Koningshof), werden diverse culinaire items gepresenteerd. De gasten konden op het terras genieten van de lunch en het mooie weer. Daarnaast waren er optredens van o.a. DJ Etienne la Failee en stunts van trail-biker Rick Koekoek.

Bekende gezichten

Na de lunch werd de kick-off vervolgd in de Maxima Zaal van De Koningshof. Het middagprogramma werd gepresenteerd door Rens de Jong, bekend van het RTL-Z programma 'Z in Zaken' en als presentator van BNR Nieuwsradio. Er was voor gekozen om de event-tool BuzzMaster in te zetten: Een interactieve tool waarbij tijdens de lezing ook naar de mening van het publiek wordt gevraagd. Diverse onderwerpen werden besproken en ter discussie gesteld. De Kick-off werd afgesloten met een spectaculaire show van illusionist Victor Mids, bekend van het programma Mindf*ck.

Traditie

De dag werd afgesloten met een koud- en warm buffet waarbij traditiegetrouw een ambachtelijke Urker visrokerij/haringkar met korenwijn aanwezig was.
Zowel De Koningshof als Der Kreis kijken terug op een geslaagd en succesvol evenement met positieve reacties alom.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!