Back Back Nieuws

Gert-Jan van den Nieuwenhoff nieuwe voorzitter CLC-VECTA

31 januari 2011
Op 20 januari hebben de leden van CLC-VECTA Centrum voor Live Communication gekozen voor Gert-Jan van den Nieuwenhoff als nieuwe voorzitter. Dit gebeurde tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergadering in Spant! in Bussum. Van den Nieuwenhoff was voorgedragen door het bestuur.

 

De 51-jarige Gert-Jan van den Nieuwenhoff volgt Riemer Rijpkema op, die midden november 2010 tevens directeur van CLC-VECTA werd. Omdat de functies voorzitter en directeur moeilijk te combineren zijn, maakte CLC-VECTA toen al bekend ernaar te streven om binnen twee maanden een nieuwe voorzitter te introduceren. Dat is nu gelukt. Rijpkema blijft directeur van CLC-VECTA.

 

Herkenbare identiteit en positie

Tijdens de Algemene Ledenvergadering sprak Van den Nieuwenhoff de leden toe en vertelde wat zij van hem kunnen verwachten. ‘Mijn taak is om de bindende factor te zijn tussen de diverse groepen die CLC-VECTA bevolken. Daarbij zal ik de belangen van alle betrokkenen behartigen, zowel in- als extern. Samenwerking en transparantie zijn hierbij voor mij belangrijke begrippen.’ Daarnaast sprak Van den Nieuwenhoff zijn wens uit de vereniging een herkenbare identiteit en positie te geven. Ook gaat hij zich inzetten om de beoogde groei te realiseren.

 

Achtergrond Van den Nieuwenhoff

Van den Nieuwenhoff is general manager van Ahoy Rotterdam. Hij heeft ruime ervaring in de branche van live-communicatie. Al 26 jaar werkt hij op het gebied van congressen, evenementen, entertainment en beurzen. Hij was onder andere actief bij MECC en Koningshof en werkt inmiddels 10 jaar bij Ahoy Rotterdam, waar hij verantwoordelijk is voor de business events. Bestuurlijke ervaring deed hij op als voorzitter van ICCA Nederland en werkgroepvoorzitter bij FbtN en CLC. Van den Nieuwenhoff heeft een groot nationaal en internationaal netwerk.

 

Foto: Photos and More

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!