Back Back Achter de schermen

Gerard Koster (Focus): mijn moment van 2007

24 december 2007

Het jaar 2007 was op zich 1 heel moment, maar als ik daar het mooiste moment moet uitlichten kies ik voor de periode eind November – begin December.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Deze periode was een aaneenschakeling van mooie klussen en tevreden opdrachtgevers. Klussen waarin alle disciplines naar voren kwamen. We hadden in deze periode een luxe beurs en een internationaal congres in de Rai voor een fabrikant van mobiele telefoons. Een mooie klus met kilometers truss, honderden licht armaturen, vele luidsprekers, videoprojectoren en heel veel goede technici.

Bijeenkomsten, congressen, diners en feesten voor banken, luchtvaartmaatschappij, accountants, producent van navigatie apparatuur, ministeries in de ACF met cameratechniek, stemsystemen, videoprojectie en licht en geluid, een staalfabrikant, wasmachine producent, accountants, een camera fabrikant op de Ocean Diva en een verzekeringsmaatschappij en bank in de PTA .

Kortom een week waarbij het uiterste van mens en materieel is gevraagd, maar een week die je bestempelt als het moment van het jaar.

Gerard Koster, Focus Showequipment BV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!