Back Back Nieuws

Gerard Joling wint award tijdens ondernemersevent

06 november 2008
4 november organiseerde De Hooge Waerder Accountants Belastingadviseurs Juristen een spraakmakend ondernemersevenement genaamd Beauty and the Business in Bob’s Party Palace. Een nieuw concept boordevol  informatie, netwerken en entertainment, waarvoor ook de partners waren uitgenodigd. Tijdens het evenement werd de Beauty and the Business Award uitgereikt. Een blije Gerard Joling bleek na afloop van zijn act de allereerste winnaar.


Directeur van De Hooge Waerder Rob van der Eng: “De tijd van ondernemersbijeenkomsten met een praatje en een plaatje is voorbij. Om ondernemers te boeien zul je iets onderscheidends moeten brengen. Ons programma was informatief maar toch luchtig én bood speciale aandacht voor de belangrijke drijvende kracht achter de ondernemer. Bij de workshops legde onder andere Olympische medaillewinnares Lobke Berkhout de link tussen ondernemen en topsport. Op de markt was bij elke stand wel wat te doen. Een autodealer die op de parkeerplaats een inparkeercompetitie hield en een verzuimverzekeraar die present was met een arts en verpleegsters die gezondheidstests uitvoerden zijn slechts enkele voorbeelden.” 

 

Voor de meegekomen partners was er een speciaal parallel programma opgezet in lounge style. Topstylist Leco gaf in de lounge tips en demonstraties, er waren workshops, stoelmassages en manicures.

 

Uitreiking Beauty and the Business Award

Tijdens dit unieke evenement werd voor de eerste keer de Beauty and the Business Award uitgereikt. De winnaar was Gerard Joling. Gerard Joling is niet alleen Nederlands meest populaire televisiepresentator maar ook succesvol als zanger, acteur en zakenman met een eigen kledinglijn. Omdat uiterlijk in de showbusiness een handelsmerk is en Gerard Joling als geen ander een voorbeeld is die Beauty en Business weet te combineren, is hij degene die, volgens de jury, de Beauty and the Business Award meer dan verdient.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!