Back Back Nieuws

Gepantserde Cadillac van Heineken bij Oldtimerbeurs

14 augustus 2015
De gepantserde Cadillac Fleetwood van biermagnaat Freddy Heineken is in het weekeinde van 22 en 23 augustus te zien bij Autotron Rosmalen. In deze locatie van Libéma vindt dan de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen.

Op het evenemententerrein en in de hallen van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden. De Cadillac Fleetwood van Freddy Heineken zal daarbij zeker de nodige aandacht trekken. De biermagnaat schafte in 1983 een nieuwe Cadillac aan die geheel gepantserd en beveiligd werd: met centimeters dik glas, stalen pinnen in de portieren en zelfs een zuurstoftank om een eventuele gasaanval te doorstaan.

Voor liefhebbers en verzamelaars
De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. Ook liefhebbers van cabrio’s kunnen hun hart ophalen dankzij de aanwezigheid van enkele klassieke, maar ook splinternieuwe cabriolets. Daarnaast reizen ook diverse clubs af naar Rosmalen om hun mooiste oldtimers aan iedereen te showen.

Groot aanbod aan onderdelen
Voor restaurateurs van oude twee- en vierwielers is een bezoek aan één van de vele kramen welhaast een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een luttel bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene lang gezochte speciale onderdeeltje te vinden. Maar wie op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs ook aan het juiste adres! Gewoon kijken en genieten van al het moois kan natuurlijk ook.

Fotocredits: Autotron Rosmalen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!