Back Back Nieuws

Genootschap voor Eventmanagers brengt 10 cateraars bij elkaar

31 oktober 2011
Een unieke samenwerking tussen cateraars vindt plaats op 2 november a.s. in ‘1931’ te Den Bosch. Dan presenteren tien cateraars hun toekomstvisie op partycatering in 2012 en worden de leden van het Genootschap voor Eventmanagers een overzicht geboden van de vernieuwde inzichten op het gebied van voeding en cateringconcepten.

 

Vernieuwingen in de catering

Als we over vernieuwing op cateringgebied spreken, denken we aan: originaliteit, persoonlijke aandacht, regionale- en streekgerechten en ingrediënten, duurzaamheid… Maar ook aan voedingswaarde, verantwoorde voeding, dranken/spijs combinaties, verantwoorde menusamenstelling, de betekenis van voeding voor je lichaam en welke effecten voeding op je lichaam (en geest) kan hebben.

 

Belang van gezonde levensstijl

Om als eventmanager een goed beeld te krijgen hoe belangrijkdit laatste is, spreekt Hoogleraar medische oncologie aan de VU, Prof. Dr. Winald Gerritsen over belang van gezonde levensstijl en voeding. Annelies Hermsen geeft een lezing over Food Design en de toepassingen daarvan.

 

Deelnemende cateraars

Vervolgens gaan de eventmanagers van Nederland onder leiding van Andreas Oerlemans van Goed in Food in discussie met de cateraars over de toekomst van partycatering. Dit inhoudelijke deel wordt gehouden in HAS/ZLTO. Daarnaast presenteren de tien cateraars in 1931 gerechten die representatief zijn voor de trends in catering in 2012 en daarna. Deze cateraars zijn:

 

- Cuisine on tour

- De Borrelfabriek

- Groene Hart Catering

- Hutten Exclusieve Catering

- Kitchen Deluxe

- Maison van den Boer

- MPS Martinair Party Service

- Van der Linde Catering

- Van der Loo

- Vinyard Catering

 

Thuisbrengservice

Bij elk gerecht heeft Vindict – de beste wijn webwinkel van 2012 - een passende wijn geselecteerd. En om de gasten op verantwoorde wijze thuis te laten komen, biedt Aethon hen een thuisbrengservice aan.

 

De redactie van High Profile is aanwezig tijdens deze dag en brengt jou het nieuws van de laatste vernieuwingen en trends op cateringgebied. Houd de site komende donderdag in de gaten voor het verslag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!