Back Back Nieuws

Genomineerden Nationale Meeting Award bekend

22 januari 2016
MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine lanceerden in oktober 2015 de Nationale Meeting Award. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. De afgelopen maanden konden locaties zich nomineren voor deze award door via MeetingReview tien reviews over hun locatie te verzamelen en een vragenlijst opgesteld door de Congres- en Vergaderclassificatie in te vullen.

Inmiddels is per categorie bekend welke drie locaties de meeste punten hebben bepaald:
Small (tot 50 personen):
» deVloer in Almere
» geWoonboot in Amsterdam
» Villa Oldenhoff in Abcoude

Medium (51-250 personen):
» Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
» hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder
» Bouw & Infrapark in Harderwijk

Large (meer dan 250 personen):  
Deze negen locaties worden begin februari bezocht door een lid van de vakjury. De vakjury bestaat uit Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl (categorie small), Michiel Smilde van Eventerim (categorie medium) en Trees Overkamp van Cygnea (categorie large). Zij zullen aan de hand van een lijst met 20 criteria de locaties beoordelen. Ook zullen er video-opnames voor een pitch van een minuut worden gemaakt. Voor het voldoen aan de eisen en de pitch delen de juryleden opnieuw punten uit die bij de tussenscore zullen worden opgeteld.

Stem mee!
Maar het is niet alleen de jury die bepaalt wie er gaat winnen. Je kunt zelf tot en met donderdag 18 februari 12.00 via de site je stem uitbrengen op je favoriete locatie. Het reeds behaalde aantal punten, de beoordeling van de jury én het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de winnaar per categorie. En vergeet niet meteen te stemmen voor genomineerden die in aanmerking komen voor de beide publieksprijzen: de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest bijzondere locatie’.

Bekendmaking winnaars
De bekendmaking van de winnaars van de Nationale Meeting Award 2015 zal plaatsvinden op donderdagmiddag 18 februari 2016 om 16.00, tijdens een feestelijke awarduitreiking op EvenementContact. Ook zal dan het volledige inschrijfgeld dat de locaties betaalden om deel te mogen nemen, worden overhandigd aan CliniClowns Nederland. Toegang tot de uitreiking en de beurs (als bezoekers) is gratis bij voorregistratie. Dit kan via deze link. EvenementContact vindt dit jaar plaats in RAI Amsterdam

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!