Back Back Nieuws

Genomineerden Columbus Trofee bekend

20 oktober 2006
Proeven van Kunst, Emira kunstchoc, Straatgolf, Leo op het werk, Minicards, Mobile Cycling band en Bagstage zijn de zeven genomineerden voor de Columbus Trofee 2007, een aanmoedigingsprijs (van Mice en Place en MECC Maastricht) voor startende horecabedrijven – jonger dan 5 jaar, kleiner dan 10 medewerkers - die op geheel eigen onconventionele wijze succesvol zijn als horecaleverancier.

De Columbus Trofee is gekoppeld aan de Horecavakbeurs BBB die wordt gehouden van 22 tot en met 25 januari 2007 in MECC Maastricht. Tijdens de spectaculaire en feestelijke opening van de 53ste editie en de 13e editie van de EFFF wordt op maandag 22 januari 2007 de Columbus Trofee voor de vierde keer worden uitgereikt.

De zeven genomineerden van de Columbus Trofee 2007 presenteren op 24 november in MECC Maastricht. Vijf van de zeven gaan als standhouder naar de BBB. De uiteindelijke winnaar krijgt een cheque van € 2.500,-, een gratis beursstand op de beursvloer van de BBB gedurende 4 dagen, de Columbus (wissel)trofee en een replica hiervan en een ingelijste oorkonde.

De finalisten krijgen een kant-en-klare stand op de beursvloer van de BBB, inclusief free publicity in de media, welke onderdeel uitmaakt van een uitgebreid marketingcommunicatietraject.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!