Gemeente Landgraaf zet lichten op felgroen in juliGemeente Landgraaf zet lichten op felgroen in juli
Back Back Nieuws

Gemeente Landgraaf zet lichten op felgroen in juli

21 juni 2021

Nog enkele weken totdat Landgraaf Live op 1 juli als een van de eerste evenementen losbarst met een reeks van twintig shows en concerten op het terrein van Megaland in Landgraaf! Ook gemeente Landgraaf heeft haar zegen gegeven voor optredens van onder meer Waylon, Lex Uiting, The Dirty Daddies, Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen, samen met We Want More winnaar Robin Borneman en VanVelzen. In een custom made arena die in een coronaproof setting per show plaats biedt aan 1100 bezoekers, is het eindelijk weer tijd voor vermaak van de bovenste plank.

Concertreeks

Het is aan het Belgische Mother Mercury - de meest authentieke Queen tributeband van Europa - om Landgraaf Live op donderdag 1 juli af te trappen. Het betekent het startschot van een concertreeks die zijn weerga niet kent. Tot en met 25 juli staan er elke week fantastische acts geprogrammeerd met voor ieder wat wils. Denk daarbij bijvoorbeeld aan The Maestro and the European Pop Orchestra, Lex Uiting, Martijn Fischer zingt André Hazes, coverband Proost! ABBA Revival UK en uit Duitsland, Brings, Höhner en Black Fööss.

Matineeshow

Een ander hoogtepunt is de 11e van de 7e. Want wie carnaval gemist heeft, kan deze zomer zijn hart ophalen tijdens een matineeshow op zondag 11 juli. Toch nog ruimte voor Roed, Geel en Greun in 2021! Op het programma: Beppie Kraft, Ohne Gewähr, Vleddig, Erwin en meer. Tijd om die verkleeddozen van zolder te halen. Alaaf!

Bijna uitverkocht

Met een land dat in rap tempo de lockdown ver achter zich laat, loopt de kaartverkoop voor Landgraaf Live lekker door. Wie tickets wil, doet er goed aan om niet te lang te wachten met boeken. Sommige shows zijn bijna uitverkocht. Op naar een prachtige zomer vol entertainment, op naar een zomer met elkaar. Samen genieten van prachtige shows en heerlijk eten en drinken.

Dansen

Marc van der Sluis, organisator van Landgraaf Live: 'Het originele concept van Landgraaf Live wordt gehandhaafd, dat betekent anderhalve meter afstand met tafels en zitplaatsen. Een test of vaccinatie is niet noodzakelijk, maar mag natuurlijk wel. En wie zal het zeggen? Met de aangekondigde versoepelingen mag er wellicht gewoon gedanst worden. We gaan het zien en duimen voor die bonus!'

 

Landgraaf Live vindt plaats in de weekenden van 1 tot en met 25 juli. Tickets zijn te koop via de website van het festival.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!