Back Back Nieuws

Gelderland levert NS mooie streken

17 december 2010
Ze had in haar leven nog nooit een prijs gewonnen. Maria van Hal, werkzaam bij NS was dan ook aangenaam verrast toen ze hoorde dat ze de winnaar was van een door Gelderse Streken georganiseerde Gelderse Powerlunch op locatie, voor haarzelf én vijftien collega’s.

Visitekaartje
Maria van Hal liet begin november tijdens het Management Support Event haar visitekaartje achter in de stand van Gelderse Streken, een gezamenlijk initiatief van Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen, Congresbureau Veluwe (CBV) en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT). Een week later kwam uit alle inzendingen haar kaartje als eerste uit de bus.

In de watten
En dus werd op een ijskoude maandagochtend 13 december in alle vroegte de speciale Gelderse Streken-caravan pal voor het Utrechtse NS-kantoor gestald. Dit stukje Gelderse natuur ‘op wielen’ vormde de perfecte entourage voor een inspirerende én verwarmende lunch die Maria van Hal en haar collega’s zich dan ook goed lieten smaken. Zo vaak gebeurt het immers niet dat je op een maandagmiddag zó in de watten wordt gelegd.

Maandwinnaars
Natuurlijk grepen de organisatoren de gelegenheid aan om ook in Utrecht te laten zien wat buurprovincie Gelderland allemaal in huis heeft voor zakelijke bijeenkomsten. Gelderland herbergt immers prachtige en kwalitatief hoogwaardige vergaderlocaties. Stuk voor stuk gelegen in prachtige natuur en centraal gelegen in het land. Sinds de Gelderse Streken-caravan door het land toert, wordt elke maand een nieuwe prijswinnaar getrokken. Iedereen die zich heeft geabonneerd op de nieuwsbrief maakt dus kans op een caravan powerlunch op locatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!