Back Back Nieuws

Gelderland Convention Bureau in 2013-2014 hoofdpartner MPI Belgium

16 september 2013
Tijdens de business lunch die Meeting Professionals International (MPI) Belgium op 23 september  voor haar leden organiseert in het Brusselse Regus, zal Convention Bureau Gelderland officieel worden gepresenteerd als nieuwe hoofdpartner voor 2013-2014. Met deze nieuwe samenwerking intensiveert het Gelderse convention bureau haar marketingactiviteiten op de Belgische markt. MPI Belgium organiseert gedurende het jaar tal van workshops, educationals en congressen voor aangesloten meeting en event planners. Convention Bureau Gelderland zal hierbij als hoofdpartner prominent aanwezig zijn. Op de agenda van MPI Belgium staat van 21 tot 23 maart 2014 daarnaast een Educational trip naar Gelderland  ingepland, een driedaagse site inspectie waarop MPI-leden in drie dagen kennis kunnen maken met zakelijk Gelderland.

Internationale B-to-B marktbewerking
Convention Bureau Gelderland is de naam die Congresbureau Veluwe en Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen inzetten voor de gezamenlijke internationale B-to-B marktbewerking. De twee bureaus werken sinds 2010 nauw samen om het zakelijke aanbod in Gelderland zowel op landelijke schaal als in de buurlanden te promoten en biedt meeting planners daarnaast kostenloze ondersteuning bij het voorbereiden en organiseren van een meeting of event.

Belgische markt
Gelderland Convention Bureau richt zich al ruim vier jaar op de Belgische markt, een markt die in omvang gestaag groeit, zeker vanwege de relatief geringe afstand tot België en het verbeterde imago van Nederland als congresbestemming. Gelderland positioneert zich op de Belgische markt vooral als groene en goed bereikbare bestemming  Belangrijkste USP’s zijn de Veluwe en de steden Arnhem en Nijmegen. De combinatie van ongerepte natuur, bos, hei stuifzanden en landgoederen met het gevarieerde culturele en culinaire aanbod maakt Gelderland een aantrekkelijke bestemming voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!