Back Back Nieuws

Gehinnik in de Amsterdam ArenA

09 april 2010
 “Wat u ook verzint wij maken het mogelijk” gebruikt de Amsterdam ArenA al jaren als leidraad. Een evenement waarbij paarden in het voetbalstadion een centrale rol innemen past hier dan ook uitstekend bij. Op dinsdag 6 april ontving de Amsterdam ArenA de ongebruikelijke artiesten: paarden. Paarden als wijze inspiratoren om belangrijke lessen voor top secretaressen over te brengen in de bijeenkomst; Succesvol samenwerken zonder macht.

Wijze lessen
Voor deze kleinschalige bijeenkomst (100 man) werd het paard ingezet als inspirator en metafoor van ons gedrag. Ten overstaan van de paarden leerden zowel top secretaressen, management ondersteuners en hun managers over de verbetering van hun houding, beweging, gebaren en oogcontact. Het liet licht schijnen over de communicatie tussen mensen onderling en gaf wijze lessen mee die zij in hun werk kunnen gebruiken.

Amsterdam ArenA als evenementenlocatie
De bijeenkomst is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de ArenA met Top Secretaries en Maison van den Boer. "Wij willen de ‘Top secretaressen’ graag kennis laten maken met de diverse mogelijkheden die onze locatie biedt. Iedereen kent de Amsterdam ArenA als thuisbasis van het beroemde Ajax en van de grote (inter)nationale concerten. Niet iedereen weet dat wij ook voor de kleinere groepen ‘grootse’ evenementen kunnen neerzetten. Ik denk dat we met deze bijzondere bijeenkomst een goede stap hebben gemaakt om die onwetendheid om te buigen” aldus Hilda Hofkamp Sales Manager Business Events.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!