Gebouwen op Wageningen Campus feestelijk geopendGebouwen op Wageningen Campus feestelijk geopend
Back Back Nieuws

Gebouwen op Wageningen Campus feestelijk geopend

13 januari 2022

In het laatste kwartaal van 2021 heeft Leontine Stemerdink van Kwispel communicatie & events twee openingen georganiseerd op de campus in Wageningen. In september was dat voor Wageningen University & Research het onderwijsgebouw ‘Aurora’. En in november was dat in opdracht van Kadans Science Partner het prachtige gebouw Plus Ultra II. 

'Plus Ultra II brengt een grote groep ondernemende bedrijven, starters en student-challenges binnen de Food en Agri sector samen en biedt deze bedrijven de kans om te groeien. Ook ik als freelance eventmanager ben hier veel te vinden', vertelt Leontine. 'Het is een fijn gebouw om te werken en te ontmoeten. Ik heb hier de afgelopen twee jaar veel inspiratie en doorzettingsvermogen gekregen om verder te gaan met de leuke dingen die ik doe: zakelijke evenementen organiseren!'

Hybride

Met behulp van een levende groene boom opende Constantijn van Oranje (Special Envoy van Techleap.nl) officieel het gebouw. In verband met de huidige corona-maatregelen was gekozen voor een hybride event waarbij enkele huurders van Plus Ultra II te gast waren tijdens de opening, en alle andere geïnteresseerden en genodigden via een livestream de opening konden bijwonen. De opening was al twee keer eerder uitgesteld. Met een team van fantastische leveranciers hebben wij in zes dagen tijd dit event tot een succes gemaakt. Een event zoals het moet zijn met professionele dagvoorzitters, sprekers, cateraars, hostessen, technici, security, decorateurs en artiesten.

Creatie

Het overkoepelende thema van de opening was ‘CREATE’. Geïnspireerd op het indrukwekkende glas-in-lood venster in Plus Ultra II. Het venster, in 1961 ontworpen door bekende Brabander Marius de Leeuw, is afkomstig uit de kapel van de Braacken in Vught. Het raam weerspiegelt de schepping, ofwel de creatie. Dit maakt het raam toepasselijk voor Plus Ultra II. Creatie vat goed samen wat bedrijven in Plus Ultra II drijft, creatie van nieuwe ideeën, nieuwe concepten en nieuwe bedrijven. De opening sloot af met muziek door de oudste studenten jazzband van Nederland, de Ceresband.

Bekijk de aftermovie van de opening.

 

Foto: Guy Ackermans

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!