Gebouw 60 op het Bouw & Infra Park wordt Bij FritzGebouw 60 op het Bouw & Infra Park wordt Bij Fritz
Back Back Nieuws

Gebouw 60 op het Bouw & Infra Park wordt Bij Fritz

15 september 2020

Sinds juni 2020 heeft de vergaderlocatie ‘Bij Fritz’ de deuren geopend! Bij Fritz is het vernieuwde Gebouw 60 op het Bouw & Infra Park (de voormalige Willem George Frederik Kazerne). Met Bij Fritz heeft Congrescentrum B&I een comfortabele vergader- en trainingslocatie gecreëerd. Op een unieke en groene plek in het midden van het land kunnen grote en kleine zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden.

Vergaderen, eten en slapen Bij Fritz

Het karakteristieke gebouw, het zonnige terras, de rustige groene omgeving maar vooral de comfortabele vergaderzalen zorgen ervoor dat bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen prettig verlopen. Dankzij de uitgebreide cateringmogelijkheden kunnen ontbijt, lunch, borrel en diner naar wens verzorgd worden en de enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Omdat Bij Fritz over 29 comfortabele hotelkamers beschikt is de locatie ook geschikt voor meerdaagse trainingen of workshops.

Het gezicht van Bij Fritz

Bij Fritz is gevestigd op de voormalige Willem George Frederik Kazerne, het Bouw & Infra Park. Fritz is de roepnaam van Willem George Frederik van Oranje-Nassau en hij was de jongste zoon van prins van Oranje Willem V en prinses Wilhelmina van Pruisen. Ondanks dat hij niet in deze kazerne verbleef, heeft hij met passie in het leger gediend. Dankzij Fritz heeft het conferentiehotel Gebouw 60 nu een eigen gezicht en stijl gekregen.De kleuren uit de portretten van Fritz zijn de basis voor de huisstijl, samen met zijn silhouet. Deze kleuren en stijl komen terug in het karakteristieke pand en de service.

Voorlopig op anderhalve meter afstand Bij Fritz

We ontkomen er niet aan, voorlopig houden we voldoende afstand van elkaar en houden wij rekening met de anderhalve-meter bijeenkomsten. Door een aangepaste zaalindeling, looproutes, duidelijke markering en signing en het voldoende schoonmaken van o.a. de sanitaire voorzieningen, is Bij Fritz ingericht voor anderhalvemeter bijeenkomsten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!