Geïnspireerd het nieuwe jaar in met podcast Sprekers van de toekomstGeïnspireerd het nieuwe jaar in met podcast Sprekers van de toekomst
Back Back Nieuws

Geïnspireerd het nieuwe jaar in met podcast Sprekers van de toekomst

30 december 2022

In de podcastserie Sprekers van de toekomst interviewt Robert de Vries inspirerende sprekers, coaches en ondernemers over hun carrière en visie op de toekomst. Luister naar hun verhalen op Spotify en leer hoe zij succes hebben behaald en hoe zij hun droom najagen. Robert: 'Laat je inspireren door deze ondernemende geesten en leer hoe je jouw eigen toekomst kunt vormgeven.'

Podcast #56 met Cor Hospes

Podcast #56 is een interessante aflevering waarbij Robert de Vries Hospes interviewt over hoe we beter naar elkaar kunnen luisteren, hoe we onze verhalen kunnen vertellen en hoe we fans kunnen opbouwen.

Podcast #55 met Hans Janssen van Denkproducties

Een echte eventorganisator die zijn spierballen durft te tonen en mega events organiseert. Of het nu gaat om sprekers als Ben Tiggelaar, Remco Claassen, Barack Obama, Yaval Harari of Usain Bolt. Als Hans een spreker op z’n event wilt, dan lukt dat hem!

Podcast #54 met Charlotte Labee

Ze begon in kleine zaaltjes en met amper volgers op social media. Nu staat ze voor uitverkochte zalen, is bestseller auteur en heeft een miljoenen bereik. Wat is haar visie op succes? Wat is haar drijfveer? En wat is haar kracht als spreker? Een bijzonder leuke podcast voor elke coach, spreker, ondernemer en ambitieuze professional.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!