Back Back Nieuws

Gastvrij Rotterdam breidt uit

07 juni 2016
Gastvrij Rotterdam opent 19, 20 en 21 september voor de vierde maal haar deuren in Rotterdam Ahoy. De beurs breidt dit jaar uit van drie naar vier beurshallen en heeft horecaondernemers en -managers daarmee nog meer te bieden op het gebied van food en non-food. Met naar verwachting circa 300 exposanten en een keur aan workshops, proeverijen, masterclasses, wedstrijden hoeven de horecaprofessionals zich geen seconde te vervelen op Gastvrij Rotterdam.

Uitbreiding
Gastvrij Rotterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel, de nadruk ligt dan ook op horecaproducten en diensten  voor het midden en hoog segment horeca. In het eerste jaar van de beurs richtte Gastvrij zich nog vooral op Zuid-West Nederland, maar inmiddels is de Rotterdamse horecavakbeurs uitgegroeid tot de op één na grootste horecavakbeurs van Nederland. Begon het ooit met zevenduizend bezoekers, inmiddels zijn dat er bijna tienduizend. Ook het aantal exposanten maakt een jaarlijkse stijging door, Gastvrij Rotterdam breidt daarom uit met een extra hal. In totaal bestrijkt het evenement nu vier beurshallen en worden in september ruim 10.000 ondernemers en managers uit de horeca uit heel Nederland verwacht.

Aziatische invloeden
Tegelijkertijd met Gastvrij Rotterdam vindt in Hal 2 van Rotterdam Ahoy het prestigieuze event The World Championship of Chinese Cuisine (WCCC2016) plaats. Een culinair evenement dat mooi aansluit op het hoge kwaliteitsniveau van Gastvrij Rotterdam. Bezoekers van Gastvrij met een bijzonder interesse voor de Aziatische keuken kunnen tijdens Gastvrij twee vliegen in één klap slaan en ook het WCCC 2016 bezoeken. De evenementen bieden elkaar een interessante kruisbestuiving maar zijn niet verbonden en hebben beiden een eigen entree. Een toegangsbewijs voor Gastvrij geeft dan ook geen toegang tot het wereldkampioenschap en vice versa.

Fotocredits: CB Images

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!