Games at Work en Fond Rotterdam lanceren de Unboxing ExperienceGames at Work en Fond Rotterdam lanceren de Unboxing Experience
Back Back Nieuws

Games at Work en Fond Rotterdam lanceren de Unboxing Experience

07 oktober 2021

In samenwerking met Fond Rotterdam heeft Games at Work een Real Life Game ontwikkeld waarbij spelers hun eigen diner moeten unboxen. De Unboxing Experience is een Real Life Game waarbij grote groepen personen tegelijkertijd kunnen deelnemen aan een nieuwe experience waarbij food de hoofdrol speelt en samenwerking centraal staat. Tijdens de Real Life Game, die lijkt op een grote Escape Room, unlocken deelnemers niet alleen verschillende gerechten, maar ook medewerkers voor de bediening, cocktails en koks.

Tijdens de Unboxing Experience werken deelnemers in teams samen om zo veel mogelijk ingrediënten én medewerkers te unlocken voor het diner. Ondanks dat er een competitie-element in de game zit moeten de teams ook met elkaar samenwerken voor een goed eindresultaat. Toch zijn er voor de fanatiekste teams leuke bonussen zoals een eigen ober en mogen teams andere teams aanwijzen om een drankje voor ze te maken.

Reconnect

Het doel van de Unboxing Experience is mensen weer op een leuke manier opnieuw met elkaar in contact te laten komen (reconnecten). Er zijn veel mensen die al anderhalf jaar hun collega’s niet hebben gezien. Juist een dergelijk interactief en uitdagend diner als dit raakt aan de behoefte om weer wat met elkaar te doen. Interactie, beweging, humor en beleving staan centraal én in de Unboxing Experience gaan we meteen vol gas, waardoor deelnemers meteen worden meegezogen in het verhaal.

In eerste instantie wordt de Unboxing Experience aangeboden in de Schiecentrale in Rotterdam, de Wasruimte van de Werkspoorkathedraal in Utrecht en het Transformatorhuis van de Westergasfabriek in Amsterdam. Al deze locaties hebben duurzaamheid hoog op de agenda staan én staan open voor nieuwe gedurfde samenwerkingen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!