Back Back Nieuws

Gala Fonds Gehandicaptensport 'De Kracht van Oranje'

14 november 2012
De zesde editie van het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport vond op donderdag 8 november 2012 plaats. Vijfhonderd gasten werden onder de sterren ontvangen in een prachtig ingerichte glazen tent in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

‘De Kracht van Oranje’
Tijdens de gala-avond staan alle sporters met een handicap centraal. Mensen die geen beperkingen zien, maar uitdagingen. Ook dit jaar zijn de gehandicapte sporters weer boven zichzelf uit gestegen om hun dromen waar te maken, met topprestaties bij onder andere de Paralympische Spelen en de Special Olympics. Tijdens het gala werden de successen van hun prestaties gevierd. Samen voor de gehandicaptensport, dat is de Kracht van Oranje!

Omgeven door de Olympische ambiance van weleer, verwelkomde Fonds Gehandicaptensport vele invloedrijke gasten uit de sport en het bedrijfsleven op de oranje loper. Mensen die als één team achter de gehandicapte sporters staan.

Eigentijds programma
De gasten genoten van een avondvullend programma overgoten met een oranje sausje, met topentertainment en talloze netwerkmogelijkheden. Sportjournalist Toine van Peperstraten nam de aanwezige gasten mee langs alle sportieve hoogtepunten van 2012. Het eerste exemplaar van het fotoboek ‘London Paralympics 2012’ werd overhandigd aan Paralympisch kampioene Marlou van Rhijn (wereldrecord op 100 en 200 meter). Jan Smit en Kleintje Pils maakten er met hun optredens een oer-Hollandse avond van.

Het gala werd dit jaar in een eigentijds jasje gestoken. Alle bezoekers stonden met elkaar in verbinding door een speciaal op maat gemaakte event app. Op iedere tafel lagen iPads voor de stille veiling en om te netwerken met de andere tafels.De avond had (naast de opbrengsten van 1% FairShare en de giften van bedrijven) na de veiling onder leiding van Job Ubbens van Christie’s een eindresultaat van € 278.200,-.

Samenwerking
Dechesne & Boertje was verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling en organisatie van het gala. Het eventmarketingbureau uit Muiden ondersteunde dit sympathieke doel voor het zesde jaar op rij. Ieder jaar werkt een groot aantal leveranciers mee aan het gala, waaronder Aon, Beambrothers, Chain, Christie's, CMI, De Boer Tenten, Dutchview, Ideez4travel, Maître Frédéric, More To, NPM Capital, Olympisch Stadion, Party Rent, The Saints en Total Active Media.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!