GaiaZOOmeravonden in KerkradeGaiaZOOmeravonden in Kerkrade
Back Back Nieuws

GaiaZOOmeravonden in Kerkrade

30 juli 2017
Alle vrijdagen tijdens de zomervakantie regio Zuid is GaiaZOO maar liefst geopend tot 21.00 uur. Tijdens de GaiaZOOmeravonden genieten bezoekers niet alleen van dier en natuur, maar vinden er ook tal van leuke activiteiten plaats zoals extra dier(voeder)presentaties en zelfs een uniek kijkje achter de schermen. Ook kan men gezellig borrelen met uitzicht over de Afrikaanse savanne. Dieren die overdag vaak minder actief zijn, komen in de avonduren juist tot leven! Tijdens de GaiaZOOmeravonden kan men tevens de gloednieuwe, onlangs geopende verblijven van de lynxen en de berberapen bewonderen in het vernieuwde Taiga gebied.
 
UNIEK: Kijkje achter de schermen
Heel bijzonder tijdens de GaiaZOOmeravonden is het kijkje achter de schermen bij de neushoorns en de giraffen! Men komt meer te weten over hun leefomgeving en het dieet van de dieren. Ook is er een dierverzorger aanwezig om bezoekersvragen te beantwoorden. Daarnaast vinden er tal van activiteiten plaats in de ZOO, waaronder dier(voeder)presentaties bij de otters, lynxen, Afrikaanse wilde honden én gorilla’s. Ook is het doodshoofdapenbos in de avonduren geopend! Voor diegenen de nóg meer over GaiaZOO te weten willen komen, wordt er een rondleiding door ‘Taiga’ georganiseerd of bezoek een van de educatieruimtes in GaiaZOO. 
 
Bourgondisch genieten
Lekker genieten van het zomerzonnetje op het terras van restaurant Plateau van Gaia? Of deelnemen aan een bourgondische BBQ op het terras van Hof van Gaia? Dat kan ook tijdens de GaiaZOOmeravonden. 
 
Tickets en dagprogramma
Voor meer informatie over het avondprogramma en tickets kan men kijken op www.GaiaZOO.nl/GaiaZOOmeravonden
 
Wanneer: 28 juli + 4,11,18 en 25 augustus 2017 – Geopend tot 21.00 uur

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!