Back Back Achter de schermen

Gaat Holland Experience verdwijnen?

14 augustus 2006

Ik kreeg vanochtend een mailtje van Jan (ik zat thuis te werken) met daarin de mededeling dat er een een brief binnen is gekomen van Adhoc horecamakelaars voor zijn opdrachtgever/verhuurder (De Croonenberggroep) op zoek naar een enthousiaste ondernemer die de bestaande ruimte van Holland Experience Amsterdam (maximaal 850 vierkante meter horeca) op creatieve maar vooral op commercieel verantwoorde wijze weet in te vullen.

Da’s een (mooi) nieuwtje voor de LocatieFlash denk ik op dat moment, dus op weg naar de receptie van 10 jaar Amsterdam ArenA ga ik nog even langs Nieuwegein om daar de bewuste brief te lezen, Adhoc horecamakelaars op te bellen om te vragen of het bericht klopt (het klopt daar), Holland Experience op te bellen om een bevestiging en een reactie… daar klopt het ook, maar omdat woordvoerder Marco Deusingh een dag vrij heeft en degene aan telefoon me meldt dat er in de komende twee weken misschien nog een doorstart plaatsvindt (‘men is nog in onderhandeling’) laat ik het gemaakte bericht ‘in concept’, en komt het morgen niet in de LocatieFlash… ondanks dat ik (bijna 100 procent) zeker weet dat het er toch van komt. En meer mensen met mij, ik heb vanavond in de ArenA genoeg mensen (even) gesproken die in Holland Experience geen toekomst zien.

Ik heb morgen Marco Deusingh aan de lijn die me het een en ander zal toelichten. Ik vermoed dat dat wordt gezegd wat ik al te weten ben gekomen: ze zijn nog in onderhandeling met iemand die Holland Experience wil doorstarten, en tot die tijd doen ze liever geen uitspraken over de toekomst.

Voorspelling van mijn kant: Holland Experience gaat verdwijnen, en er komt een nieuwe huurder.

Ik vond het wel een opmerkelijk bericht, maar toen ik de website even bezocht dacht ik ‘ja, zonder 3D projector, wat blijft er dan nog over’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!