Ga voor impact met de Studio Interactive XLGa voor impact met de Studio Interactive XL
Back Back Nieuws

Ga voor impact met de Studio Interactive XL

09 december 2020

In de Midden Nederland hallen van Next Venue is een nieuwe studio opgebouwd. Studio Interactive XL is voorzien van een podium, rigging, studioverlichting, vaste en losse camera’s en schermen in alle formaten voor verschillende soorten uitzendingen.

Studio Interactive XL

Omdat bij online evenementen interactie nóg belangrijker is dan anders, is er een broadcastsoftware in Studio Interactive XL gebouwd. Zo kun je moeiteloos kijkers in beeld brengen in de uitzending, werken met polls of stellingen waar het publiek op kan stemmen of de deelnemers via een chat live mee laten discussiëren met een panel in de studio. Je kunt ook werken met subsessies waarbij kijkers in kleinere groepen verder praten. Achter de schermen leidt de regie en technische crew van Studio Interactive XL de show daarbij in goede banen. Als het evenement ver vooruit gepland is, kan er bij Studio Interactive XL gemakkelijk geswitcht worden naar een hybride of een fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van het publiek gewaarborgd. Sneltesten bij binnenkomst zijn ook mogelijk.

Vier all-in studio formats

Studio Interactive XL is één van de vier nieuwe studio formats van locatieplatform Next Venue. Je kunt ook gebruikmaken van een Stream Studio, een Kookstudio en een Talkshow Studio. Bijzonder is dat alle formats plug & play zijn en all-in prijzen kennen. Door gebruik te maken van het Next Venue Garantiefonds kun je bovendien kosteloos annuleren bij calamiteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!