Back Back Nieuws

Ga naar Event BizNiz Live! en word expert in het inzetten van social media tijdens events

29 april 2015
Social media is niet meer weg te denken tijdens events. Maar hoe en wanneer zet je dit nu het beste in? Gerrit Heijkoop, bekend om zijn enthousiasme en zijn streven om zaken simpel en zinvol te houden, leert je vele handige tips en tricks. Gegarandeerd loop je vol nieuwe inzichten als een expert weer naar buiten. Grijp die kans en kom er alles over te weten tijdens Event BizNiz Live! #hardgaan voor eventmanagers.

Gerrit Heijkoop
Gerrit Heijkoop is een ondernemer met een passie voor technologie, evenementen en inspireren. Een veel gezien gezicht in de internationale evenementenindustrie; zowel online als offline. Daarnaast is Gerrit partner van het bureau How Can I Be Social (HCIBS). HCIBS maakt nieuwe media praktisch en simpel door het geven van inspirerende lezingen en workshops. Zo heeft Gerrit onder andere in 2014 een lezing gegeven op de wereldwijde beurs voor meetings & events: IMEX Frankfurt, een seminar tijdens EventContact en een inspirerende masterclass bij IDEA over social media voor evenementenbureaus. Tijdens Event BizNiz Live! neemt Gerrit je mee in een energieke en interactieve sessie over de rol van social media tijdens events.

En verder…
Maar er is meer tijdens Event BizNiz Live! Zo komt Bente Bollmann, Marketing Manager van Lowlands, PITCH en Down The Rabbit Hole bij Mojo Concerts een interessante casestudy geven over de do’s en dont’s van festivalorganisatie. En als kers op de taart wordt Julius Solaris speciaal overgevlogen vanuit de UK om je alles te vertellen over dé eventtrends van 2015. Dit alles onder leiding van onze presentatrice Lieke van Lexmond.

Registreer je vandaag nog en maak kans op een exclusief toegangsticket voor Event BizNiz Live!  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!