Ga mee op winterstudiereis met Switzerland Convention & Incentive BureauGa mee op winterstudiereis met Switzerland Convention & Incentive Bureau
Back Back Nieuws

Ga mee op winterstudiereis met Switzerland Convention & Incentive Bureau

12 november 2021

Speciaal voor meeting- en incentiveplanners organiseert Switzerland Convention & Incentive Bureau van 3 t/m 5 december een winterstudiereis naar Zwitserland. Op het programma staan een bezoek aan het charmante dorpje Andermatt in het hart van de Zwitsere Alpen en een verblijf in Luzern op het programma.

Andermatt

De studiereis begint in Andermatt, in het hart van de Zwitserse Alpen. Na verkenning van het dorpje, wordt de dag afgesloten met een echte Zwitserse kaasfondue en een comfortabele overnachting in het Radisson Blu Hotel Reussen Andermatt, een modern viersterrenhotel met elegante designkamers in Scandinavische-Alpinestijl, uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden voor conferenties. Een goede nachtrust is belangrijk, want zaterdag staat er een dag vol sneeuw op de planning. De skiërs gaan de piste op en de niet skiërs maken een mooie sneeuwschoenwandeling.

Het dorpje Andermatt ligt in het Urserental en maakt deel uit van de SkiArena Andermatt-Sedrun. Door de ligging op 1440 meter hoogte staat het gebied te boek als zeer sneeuwzeker. Vanuit het dorp heb je een prachtig uitzicht op de Gemsstock (2963 m), waar tal van uitdagende pistes liggen. De ontwikkelingen in dit Zwitserse dorp volgen elkaar in rap tempo op waardoor Andermatt een jetset-hotspot belooft te gaan worden.

Luzern, Premium Business Destination

Na een verblijf in de bergen is het de beurt aan Luzern aan het Vierwoudstedenmeer. De stad ligt centraal in Zwitserland, op slechts een uur reizen vanaf Zurich en aan de rand van de Alpen waardoor je overal een spectaculair uitzicht hebt. Met een bezoek aan de stad, een vaartocht op een radarstoomboot op het meer of een bezoek aan een van de Alpenpieken beleef je vanuit Luzern Zwitserland in een notendop.

Tijdens de studiereis wordt de stad verkend en wordt er een bezoek gebracht aan onder andere het Transportmuseum. De overnachting vindt plaats in Hotel Continental Park in Luzern.

Nieuwsgierig geworden naar Zwitserland? Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Lisette van Dolderen van Switzerland Convention & Inventive Bureau.

Beeld: Copyright Zwitserland Toerisme / Jan Geerk

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!