Ga mee op ruimtereis naar FrieslandGa mee op ruimtereis naar Friesland
Back Back Nieuws

Ga mee op ruimtereis naar Friesland

16 april 2019

Ben je op zoek naar een bestemming die net even anders is dan anders? Off the beaten path? Waar je geen last hebt van files, hoge parkeertarieven of onvoldoende parkeerplekken? Waar het gewoon nét even wat minder druk is en waar je bovendien ook nog ruimte hebt? Heel veel ruimte... Ontdek dan Friesland; één van de beste bestemmingen van Europa volgens Lonely Planet & National Geograpic. Je staat vanaf Amsterdam binnen een uur met beide benen op Friese grond. Ervaar Friesland zelf op 27 mei en ga mee op (kosteloze) site visit voor meeting- & eventplanners. Je kunt je aanmelden via www.meetinfriesland..nl/ruimtereis

Locaties & incentive mogelijkheden

Meet in Friesland brengt je deze dag in contact met locaties en bijzondere incentivemogelijkheden in Friesland. Je ontdekt het UNESCO werelderfgoed de Waddenzee: een eigenzinnig en uniek landschap vormgegeven door mens en natuur. Dit gebied biedt namelijk volop natuurbelevingen geschikt voor incentives en ruimtelijke locaties perfect voor zakelijke bijeenkomsten en overnachten.

Wat staat er op het programma:

Je bezoekt diverse meeting & eventlocaties waarop je letterlijk volop ruimte hebt! Bijvoorbeeld een exclusief landgoed aan de Waddenzee, een stad die je voor je eigen event kunt inzetten, een statige villa en een vergaderbus die je overal kunt parkeren waar je maar wilt. Daarnaast is er veel aandacht voor inspirerende activiteiten die geschikt zijn voor teamuitjes. Zo gaan we het wad op en wadlopen: ervaar de wind door de haren, en geniet van de eindeloze uitzichten. Met het eten wat we vinden op het wad bereiden we een lunch. De dag sluiten we af met een netwerkborrel waarbij je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met nog meer aanbieders van nog meer locaties en incentives.

Blijven slapen en praktische info

Het programma vindt plaats op maandag 27 mei en begint om 09:30 en duurt tot 17:00. Het ontvangst is in Park Vijversburg, net buiten Leeuwarden. Hotel Post Plaza in Leeuwarden biedt meeting & eventplanners die mee gaan op ruimtereis een speciaal tarief aan op zondag 26 mei. Voor 65 euro slaap jij in dit fantastische hotel in Leeuwarden. Ontbijt zit hier bij inbegrepen. En dat is niet zomaar een ontbijt: wentelteefjes van Frysk Sûkerbole, eigen gemaakte jam en heerlijke eitjes. Je begint goed uitgerust en met een volle maag aan de dag.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!