Ga je mee op expeditie naar Friesland?Ga je mee op expeditie naar Friesland?
Back Back Nieuws

Ga je mee op expeditie naar Friesland?

18 juni 2021

Op de EventSummit 2021 lanceerde Meet in Friesland, de marketingorganisatie van Friesland als zakelijke bestemming, haar nieuwe campagne Expeditie Friesland. Na al het thuiswerken, het verplaatsen van het ene event na het andere, Zoomen en online borrelen zien we eindelijk licht aan het einde van de tunnel. De Coronacijfers dalen steeds verder en versoepelingen van de maatregelen volgen elkaar in rap tempo op. Tijd om weer op pad te gaan!

Locatietour 2GO en meer

Meet in Friesland nodigt meeting- en eventplanners uit om op Expeditie Friesland te gaan. Friesland heeft namelijk alles in huis om veilig te brainstormen, trainen, vergaderen of aan teambuilding te doen en dat laat Meet in Friesland graag zien. Ga 21 juni mee op Locatietour 2GO en stap samen met collega’s of branchegenoten op de e-bike om een belevingsroute langs zes unieke zakelijke locaties te fietsen. Agenda al vol op 21 juni? Dan biedt Meet in Friesland een aantal andere expedities aan om de provincie te ontdekken, zoals een persoonlijk samengestelde site inspectie, een online event, een online brainstormsessie of een download met kant en klare inspiratie.

Begint het al te kriebelen om op expeditie te gaan? Meld je dan gauw aan voor de expeditie die het beste bij je past. Kijk op de website van Meet in Friesland voor een overzicht van Expeditie Friesland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!