FX Agency wint prestigieuze internationale awardsFX Agency wint prestigieuze internationale awards
Back Back Nieuws

FX Agency wint prestigieuze internationale awards

17 mei 2023

FX Agency is flink in de prijzen gevallen bij de prestigieuze Global Eventex Awards. In maar liefst vijf categorieën werden er prijzen gewonnen door the digital experience agency. Cases voor opdrachtgevers Top Employers Institute, Deloitte en Hogeschool InHolland werden bekroond door de jury, die bestond uit prominente namen binnen de evenementenindustrie. FX Agency, een van de toonaangevende bureaus in Nederland op het gebied van digitale events, behoort daarmee opnieuw tot de beste bureaus ter wereld. Het event voor opdrachtgever Top Employers Institute ontving zelfs twee Gold Awards.

The Global Eventex Awards

FX Agency nam met drie cases deel in vijf categorieën en kreeg de volgende awards uitgereikt:
- Gold Award: Virtual Celebration Event (Top Employers Institute)
- Gold Award: Virtual Corporate Event (Top Employers Institute)
- Silver Award: Positive Change Event (Deloitte)
- Silver Award: Event Storytelling (Deloitte)
- Bronze Award: Online Educational Event (Hogeschool InHolland)

 

De jury toetst elke case op basis van een aantal aspecten en kent een score toe tussen de 0 en 100 punten. De platinum award vertegenwoordigt de hoogst haalbare score. In totaal streden maar liefst 1600 bureaus uit 90 landen om de prijzen binnen de categorieën ‘Art, entertainment & public events’, ‘Conference meetings & expos’, ‘Corporate & community events’, ‘Events by region’, en 'For good’.

Trots en dankbaar

‘We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we in maar liefst vijf categorieën een prijs hebben gewonnen bij de Global Eventex Awards. Het is al een eer om in de finale te staan, laat staan om te winnen tussen zoveel gerenommeerde bureaus van over de hele wereld,’ aldus Niels Janssen, founder van FX Agency. ‘Deze prijzen zijn een erkenning van het harde werk en de creativiteit van ons team, evenals van onze partners en opdrachtgevers. We blijven ons inzetten om de beste digitale evenementen te creëren en te innoveren in deze snel veranderende wereld.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!