FX Agency strijdt mee voor vijf internationale awardsFX Agency strijdt mee voor vijf internationale awards
Back Back Nieuws

FX Agency strijdt mee voor vijf internationale awards

27 april 2023

FX Agency maakt als finalist kans op maar liefst vijf awards bij de prestigieuze Global Eventex Awards. De winnaars worden in mei bekendgemaakt. The digital experience agency hoopt opnieuw in de prijzen te vallen, nadat het vorig jaar al vier awards won. FX Agency is een van de toonaangevende bureaus in Nederland op het gebied van digitale events. De finaleplekken zijn een erkenning voor de unieke (digitale) ervaringen die het bureau creëert voor haar klanten.

The Global Eventex Awards

In totaal strijden maar liefst 1600 bureaus uit 90 landen om de prijzen binnen de categorieën ‘Art, entertainment & public events’, ‘Conference meetings & expos’, ‘Corporate & community events’, ‘Events by region’, en 'For good’. 'We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we in de finale staan van maar liefst vijf Eventex Awards", aldus Niels Janssen, founder van FX Agency. ‘Het is een erkenning voor de inzet en creativiteit van ons team, en we zijn vereerd om weer in een rijtje te staan met de beste evenementen- en experience marketing bureaus ter wereld. Het team werkt keihard aan elk project en we hopen straks een mooi feestje te mogen vieren met een of meerdere awards als ultieme bekroning.’

Ingezonden cases

FX Agency maakt met drie ingezonden cases kans op vijf awards:
- Virtual Celebration Event (Top Employers Institute)
- Virtual Corporate Event (Top Employers Institute)
- Positive Change Event (Deloitte)
- Event Storytelling (Deloitte)
- Online Educational Event (Hogeschool InHolland)

Aan tafel met Deloitte

De ingezonden cases van FX Agency zijn een mix van virtuele, hybride én in-person events. Een van deze in-person events was het Net-Positive-Dinner, dat in maart 2022 plaatsvond. Daarbij schoven de CEO's van Nederlands grootste voedselproducenten en bedrijven bij elkaar aan tafel voor een heel bijzonder diner. Op initiatief van Deloitte gingen zij tijdens deze maaltijd met elkaar in gesprek over de toekomst van onze voedselketen. FX Agency heeft van dit event een unieke ervaring gemaakt, zowel voor tijdens als na afloop van het event. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!