FX Agency beste Digitale Bureau NederlandFX Agency beste Digitale Bureau Nederland
Back Back Nieuws

FX Agency beste Digitale Bureau Nederland

01 december 2020

FX Agency is vrijdag 27 november verkozen tot het Beste Digitale Bureau van Nederland. Dit bij de FONK100 Beste Bureaus 2020 samengesteld door marketingmagazine FONK. Met een gemiddelde score van 9,17 wint het Utrechtse bureau daarnaast ook in categorie middelgroot. Opvallend is dat FX Agency niet alleen het hoogste gemiddelde behaalde, maar ook bij alle kernkwaliteiten afzonderlijk wist te winnen.

De FONK100

Jaarlijks wordt de FONK100 Beste Bureaus 2020 samengesteld door marketingmagazine FONK. Aan de hand van een grootschalig klanttevredenheidsonderzoek dat wordt uitgevoerd door Multiscope. Met een gemiddelde score van de klanten van een 9,17, wint FX Agency De FONK100 Beste Bureaus 2020. Niels Jansen – Founder FX Agency – zegt hierover het volgende: “We zijn onwijs blij dat we dit bizarre jaar hebben kunnen ombuigen in zo’n enorm succes, waarbij we niet alleen bestaande klanten hielpen, maar ook een aantal nieuwe klanten mochten verwelkomen. Dat was nooit gelukt zonder ons eigen innovatielab en alle FX’ers. Hun betrokkenheid is wat ons onderscheidt van anderen.”

FX Agency

FX Agency is het bureau voor vernieuwende corporate communicatie. Met zo’n 30 mensen wordt er in Utrecht gewerkt aan corporate communicatie voor merken als HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte een stevige groei door de laatste jaren, won de Red Alert Top 50 award voor beste bureau en de SAN New Kids on the Block (runner-up) en won meerdere FD Gazellen. Naast een bekroning als Great Place to Work kenmerkt het bureau zich door een bijzondere interne cultuur met o.a. onbeperkte vrije dagen, een grote mate van zelfstandigheid en veel vrijheid voor werknemers. Op deze manier is FX Agency bezig met wat ze haar klanten adviseert: aandacht voor je eigen mensen leidt tot succes naar buiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!