Futurum zet innovatief Limburg op de kaartFuturum zet innovatief Limburg op de kaart
Back Back Nieuws

Futurum zet innovatief Limburg op de kaart

06 november 2017

De Heerlense binnenstad staat in het teken van kennis, werk en leren met het nieuwe festival FUTURUM, dat de stad op 23 en 24 november meerdere locaties in het centrum gaat vullen met innovaties van  kennisinstellingen en bedrijven uit de regio. Tijdens het festival is Heerlen een plek waar kennis wordt gedeeld en talent ontwikkeld. 

Kick-off

Bij de kick-off kunnen inwoners, scholieren en hun ouders, studenten, kennisinstellingen, overheid en het bedrijfsleven kennis maken, kennis delen en zich presenteren aan de top van de regio. De bezoekers kunnen deelnemen aan voorstellingen, presentaties en workshops op verschillende locaties. Allemaal verzorgd door lectoren, docenten, ondernemers en studenten uit Parkstad. 

Boordevol en inspirerend programma

Kennis- en innovatiefestival FUTURUM biedt een boordevol programma met inspirerende evenementen voor jouw toekomst. Ga in gesprek met succesvolle start-ups. Kom er eindelijk achter waar ‘blockchain’ voor staat. Leer alles over de impact van Robotica en data-Intelligence.  Laat je gezondheid testen en meten en neem een kijkje in de wijkzorg. Ervaar hoe Zuyd Hogeschool mensen met eetproblemen kan helpen door middel van het ontwikkelen van ‘eetrobots’. Ontdek hoe innovatief jij bent als je opgesloten wordt in een Escape Room of schakel af in de Silent Disco. Daarnaast maken de FUTURUM Street Art tours, Food Trucks en (toekomst)muziek het feest compleet. Het hele programma is te vinden op de website futurum.pro.  

Verschillende evenementen

In november 2017 is de kick-off van je toekomst. Bezoekers kunnen met een plattegrond in de hand evenementen en side-events bezoeken in het centrum van Heerlen. Het festival zelf vindt plaats van 19 tot en met 24 maart 2018. Meer informatie over de kick-off en het festival is te vinden op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!