Back Back Nieuws

Futuro Show introduceert nieuwe muzikale verrassing met Touch-DJ

18 mei 2011
Futuro Show geeft een nieuwe visie op muziek en heeft daarmee een wereldwijde primeur te pakken. Een Touch-DJ bedient de muziek holografisch wat zorgt voor een ongekende sfeer, interactie en muzikale verrassing. Een glazen scherm met een doorsnede van twee meter, neemt je mee in de wereld van beats, dance en lounge.

 

De wereld van mixen

Met deze nieuwe visie op muziek hoor je niet alleen de muziek, maar zie je deze ook in 3D. Op zoek naar interactie en muzikale verrassing, heeft Touch-DJ Kenny Large een manier gevonden om het publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Door de transparantie van het scherm wordt het publiek ‘live’ meegenomen in de wereld van mixen. Ook kan de DJ tijdens het draaien foto’s of bedrijfslogo’s vertonen aan het publiek terwijl ‘the Music continue’s’.

 

Futuro Show mogelijkheden

De Futuro Show is tevens uit te breiden met Touch-VJ Sergio, die zijn VJ-show ook bedient met eenzelfde holografisch glazen scherm, aangevuld met plasma- en projectieschermen. Met meer dan dertig jaar ervaring, 100+ boekingen per jaar en grote evenementen/festival op hun naam, weten de DJ en VJ wat nodig is om het publiek te raken.

 

Meer informatie

De Futuro Show kan ingezet worden als lounge, openingsact en/of party en is te boeken via Gigworld. Meer informatie over alle mogelijkheden is te vinden op www.gigworld.nl.

 

Fotografie: Paul en Menno Ridderhof - Studio Gemini

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!