The Future of Us kiest voor Industrial Studios The Future of Us kiest voor Industrial Studios
Back Back Nieuws

The Future of Us kiest voor Industrial Studios

06 oktober 2020

Op 11 september jl. vond in de Industrial Studios het congrestival The Future of Us – Goes Digital plaats. In de 1.800 m2 grote studio waren 80 gasten en ruim 300 online bezoekers aanwezig.

Gevarieerd dynamisch programma

Buiten de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem werd de middag geopend door dansers van Studio26. Vervolgens kende het programma diverse tafelgesprekken, keynotes en werden eerder opgenomen video’s getoond. Speciaal voor The Future of Us was een tweede podium gerealiseerd naast de bestaande studio. Hoogtepunten tijdens het programma waren de uitreiking van de Jan Terlouw Ambitieprijs én de Innovatieprijs. Deze werden ondersteund door special effects, zang en dans. Online konden bezoekers de stream bekijken, vragen stellen via de chat en met elkaar netwerken in de match roulette. Bekijk de officiële aftermovie om de energie en mogelijkheden van de Industrial Studios te ervaren.

Industrial Studios klaar voor toekomst

De Industrial Studios laat met evenementen zoals The Future of Us – Goes Digital goed de eindeloze mogelijkheden zien. Naast de mogelijkheden die er al waren voor online events is er nu ook plaats voor maximaal 30 gasten, uit te breiden tot 90 gasten als de regels dit toelaten. Hierbij zijn alle maatregelen genomen om gasten veilig te kunnen ontvangen zoals looproutes, vaste zitplaatsen, 1,5 meter opstelling in zowel de ontvangstruimte als voor het podium. Dit alles in de stijl van de industriële plek om de sfeer te behouden. De studio is dan ook klaar voor de toekomst. Wil je een volledig online event, een hybride event of een fysiek event met 90 personen, de Industrial Studios biedt mogelijkheden voor bijna alle vraagstukken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!