Back Back Nieuws

Fusie Regardz Hospitality Group en Van den Tweel Horeca Groep

14 maart 2007
Regardz Hospitality Group en Van den Tweel Horeca Groep hebben deze week overeenstemming bereikt ten aanzien van een strategische samenwerking per 1 juni 2007, die zal leiden tot een volledige fusie per 1 januari 2008.


De door de fusie te bereiken omvang biedt de mogelijkheid om onder de merknaam Regardz een sterke positie in de markt van zakelijke bijeenkomsten in te nemen. Door het brede pakket van diensten, sterke bedrijfsconcepten en de landelijke spreiding wordt de afnemersmarkt koopgemak geboden. Regardz wordt hierdoor een unieke speler met concepten voor eendaagse meetings, conferentiehotels en spraakmakende evenementenlocaties. Door de bundeling van activiteiten wordt tevens op een aantal terreinen schaalvoordeel en inkoopkracht gerealiseerd.

Beide aandeelhouders, Job Heilijgers en Gerard Van den Tweel, hebben veel vertrouwen in de voorgenomen samenwerking, omdat de portfolio’s elkaar goed aanvullen; na de samenvoeging kan ieder soort bijeenkomst binnen de groep worden ondergebracht.

Bovendien hebben beide horecagroepen de afgelopen jaren een succesvolle ontwikkeling doorgemaakt en bovengemiddeld gepresteerd. “De beoogde fusie creëert uitdagende marktkansen en waarborgt continuïteit voor beide individuele bedrijven en onze medewerkers”, aldus de heren.

Van den Tweel Horeca Groep bestaat uit 4 bedrijven met 230 medewerkers, 237 kamers, 58 zalen met een capaciteit tot 3500 personen en een omzet van € 22 miljoen.
Regardz Hospitality Group / Bridgez estaat uit 13 bedrijven met 550 medewerkers, 516 kamers, 243 zalen met
een capaciteit tot 1250 personen en een omzet van € 40 miljoen.


Door de fusie ontstaat Regardz Management B.V. met 17 bedrijven met 780 medewerkers, 753 kamers, 301 zalen met
een capaciteit tot 3500 personen en een omzet van € 62 miljoen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!