Back Back Nieuws

Funky dansfeest voor doven in Groningen zet zintuigen op scherp

29 oktober 2008
Een zintuiglijk prikkelfestijn, het  SENCITY Groningen POWERLIFE. Een evenement dat verbaast en verwondert omdat het veel verder gaat dan een regulier dancefeest door de vele extra´s: verleidelijke aroma´s, wervelende visuals, trillende dansvloeren, opzwepende lichteffecten, chillzones en massagestoelen.

 

Amsterdam, Rotterdam en Utrecht  maakten al kennis met dit fenomeen. Op 22 november vormt  MediaCentrale in Groningen het bijzondere decor voor een spectaculair, funky muziekevenement Sencity voor doven. In de stille swingende wereld is de concentratie van doven veel meer gericht op zien en voelen.

 

Naast diverse optredens van grote namen uit de DJ & VJ scene staat deze avond dan ook een groot aantal kunstenaars klaar om alle zintuigen te prikkelen en de aromajockey ze de reukorganen op scherp. In navolging van het succes op de vorige editie begint ook Sencity Groningen POWERLIFE met een unieke Verhalenvertelwedstrijd in Gebarentaal. Hierin proberen tien deelnemers zo beeldend mogelijk hun verhaal in gebarentaal te vertellen.

 

Op het halfjaarlijkse evenement Sencity (voorheen Sense) komen honderden dove en slechthorende jongeren af vanuit heel West-Europa.

Sencity Wanneer: 22/11 Waar: Groningen MediaCentrale, Helperpark 270-298, Alkmaar Start Verhalenvertelwedstrijd: 19.00 uur. Aanvang Sencity: 21.00 uur. Einde 04.00 uur Tickets: Voorverkoop € 15,00 ex. vvk.
Aan de deur: € 18,00


Ook horenden zijn welkom!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!