Fund Seminar uitgeroepen tot Wealth Management Event of the Year Fund Seminar uitgeroepen tot Wealth Management Event of the Year
Back Back Nieuws

Fund Seminar uitgeroepen tot Wealth Management Event of the Year

05 oktober 2023

Fund Seminar, het belangrijkste evenement van Nederland voor professionals in vermogensbeheer, is door het Britse vakblad Wealth & Finance International uitgeroepen tot Wealth Management Event of the Year 2023. Het jaarlijkse event, dat vorige week plaatsvond in De Utrechtse Stadsvrijheid, trok meer dan 250 gasten en ruim 30 sponsoren en werd georganiseerd door Cognito Media Amsterdam.

De overwinning is de eerste van Fund Seminar bij de competitieve Wealth & Finance Awards, dat winnaars selecteert op basis van eigen onderzoek. Het internationale platform Wealth & Finance International biedt particuliere, institutionele beleggers en fondsbeheerders over de hele wereld sectorupdates en inzichten via de website en het tijdschrift, dat wordt verspreid onder meer dan 65.000 financiële en beleggingsprofessionals.

Jaarlijks event voor vermogensbeheerders

Fund Seminar heeft zichzelf gevestigd als dé evenementenreeks voor professionals op het gebied van vermogensbeheer in Nederland, met als hoogtepunt een groot jaarlijks evenement voor zowel wholesale als institutionele beleggers. Het eendaagse evenement biedt sessies en masterclasses van toonaangevende bedrijven in de sector, zoals JP Morgan Asset Management, Goldman Sachs Asset Management, Pictet Asset Management en meer.

Daarnaast organiseert Fund Seminar ook de jaarlijkse Fund Awards, waarbij de leidende fondsen in een aantal activaklassen worden onderscheiden en het hele jaar door sessies worden georganiseerd voor managers om te praten over belangrijke thema's in de sector. Fund Seminar houdt vermogensbeheerders bovendien op de hoogte via haar magazine, nieuwsbrieven en podcast.

Sanne Vlaar, projectmanager Fund Seminar: ‘We zijn erg blij met de erkenning voor Fund Seminar. Ons jaarlijkse Fund Seminar-evenement is de plek bij uitstek voor vermogensbeheerders om te leren, de connectie met elkaar te zoeken en te netwerken in Nederland. Dit soort engagement vereist relevante inhoud. We bereiken dit door leiders en pioniers in de sector een platform te bieden waar ze kunnen praten over wat voor hen belangrijk is en door toezichthouders en economen bij discussies te betrekken. Dit geeft het evenement een dynamiek die elk jaar meer en meer mensen trekt en heeft nu dus ook geresulteerd in de prestigieuze onderscheiding van Wealth & Finance.’

Georganiseerd door Cognito

Cognito Media Amsterdam, het bureau achter Fund Seminar, is sinds 2014 de organisator van het event. Het bureau specialiseert zich in marketing- en communicatie voor de financiële- en technologiesector. Met kantoren in New York, Amsterdam, Düsseldorf, Londen, Hong Kong, Sydney en Singapore helpt Cognito bedrijven hun prestaties te verbeteren en hun reputatie te managen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!