Fritz-events.nl maakt al ruim 10 jaar de verwachting waar tijdens een evenementFritz-events.nl maakt al ruim 10 jaar de verwachting waar tijdens een evenement
Back Back Nieuws

Fritz-events.nl maakt al ruim 10 jaar de verwachting waar tijdens een evenement

02 december 2019

Het begon allemaal in 1996 toen Fritz-Events nog F.R. Disco heette. Fritz was 11 jaar, had wat kleine apparatuur bij elkaar geraapt en werd gevraagd om als DJ op (kinder)feestjes te komen draaien van klasgenootjes. Dat verliep allemaal prima en hij vond het erg leuk. Die klasgenootjes bleken ouders te hebben die een keer 25 jaar getrouwd waren en daar mocht hij ook komen draaien. Een kennis werd 50 jaar en weer was er een feestje. Kortom: het balletje ging rollen en binnen een paar jaar tijd had Fritz aardig wat apparatuur gekocht, van het geld dat hij met deze klussen verdiende en van het zuurverdiende geld dat elke dag om 05:30u bij elkaar gefietst werd tijdens zijn krantenwijk.

Vanaf 2001 was F.R. Disco voor zijn gevoel destijds 'écht wel serieus' aan de slag en draaide hij welgeteld 23 feesten verspreid over het jaar. Fritz was toen 16 jaar, draaide op plekken waar hij eigenlijk niet eens binnen mocht komen en vond het super

In 2006 werden er 160 opdrachten uitgevoerd, naast de studie. Daardoor kon er ook goed geïnvesteerd worden, zodat Fritz meerdere drive-in shows op een avond kon verzorgen. Daarnaast werd er apparatuur aangeschaft voor het versterken van bands en ontstond de mogelijkheid complete beursstands te leveren.
De opdrachtgevers werden uiteenlopender. Naast particuliere klanten kwamen er ook steeds meer zakelijke klanten bij. In mei 2007 werd naast het verhuren van de apparatuur en het draaien als DJ, ook begonnen met het verkopen van nieuwe apparatuur, via advertentiesites op internet. Vanaf 2008 draaide de eerste webshop fritz-events.nl en de omzet verdubbelde jaarlijks.

Inmiddels is Fritz Events al ruim 10 jaar dé specialist in licht, geluid, DJ gear & special effects. En bestel je hier alle apparatuur die je nodig heb om de gastverwachting waar te maken voor elk evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!