Back Back Nieuws

Frisse start Vincent Schuit bij Golden Tulip Strandhotel Westduin

26 januari 2015
Vincent Schuit is sinds een aantal maanden actief als Operations Manager bij Golden Tulip Strandhotel Westduin gelegen in Vlissingen/Koudekerke. 20 jaar geleden begon hij hier al als F&B coördinator: ‘Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn bij Golden Tulip Strandhotel Westduin.’ Schuit heeft sinds zijn komst een aantal grote veranderingen doorgevoerd om een optimale beleving te bieden aan de gasten.

Loopbaan
Na de hotelschool in Middelburg begon Vincent Schuit zijn carrière als F&B coördinator bij Golden Tulip Strandhotel Westduin. Daarna is hij werkzaam geweest als General Manager bij het Amrâth Hotel in Breda en Amrâth Hotel Hazeldonk. Bij Golden Tulip Strandhotel Westduin gaat Schuit aan de gang met projecten die zich aanpassen aan de hedendaagse vraag van gasten: ‘Tijdens het verblijf moet de benadering richting de gast van ‘de begroeting’ tot ‘het afscheid’ de verwachtingen overtreffen. Zo zijn duurzaamheid en Zeeuwse gastvrijheid belangrijke kenwaarden van het hotel. Het Zeeuwse karakter moet staan voor eerlijk, puur, ruw en dichtbij de oorsprong. Deze elementen moeten in de activiteiten en producten te zien zijn’, aldus Schuit.

Vernieuwingen 
Sinds Schuit aan de slag is gegaan als Operations Manager is het restaurantconcept vernieuwd. De menukaart is aangepast en voor een deel naar het Zeeuws vertaald. Het restaurant serveert nu meer lokale en duurzame producten. Daarnaast is er een streekproducten fietsroute samengesteld voor de gasten die langs bos, zee en duin gaat. Momenteel is het hotel bezig met een grote renovatie, waarbij 22 hotelkamers worden omgebouwd tot familiekamers. Na deze verbouwing wil Schuit zijn passie en ervaring kwijt in het aanpassen van het vergaderconcept.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!