F.R.I.S. vergaderen bij EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize BergenF.R.I.S. vergaderen bij EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen
Back Back Nieuws

F.R.I.S. vergaderen bij EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen

26 mei 2020

Vanaf volgende week komt de meeting en evenementenbranche weer langzaam op gang. Om een verantwoorde en hygiënische omgeving te creëren voor gasten hanteren ze bij EIGENTIJDSERF en Landgoed Huize Bergen het F.R.I.S. principe. Alle letters uit F.R.I.S. staan voor een belangrijke basis regel. Fysieke afstand, Rechts aanhouden, Infectie en besmetting beperken en Samen tegen corona. Voor iedere bezoekintentie kan de invulling van F.R.I.S. weer net iets extra’s betekenen.

Weer eens wat anders

Voor hotelgasten bijvoorbeeld is er niet standaard een Stayover service om de persoonlijke ruimte van de gast te respecteren. Wie deze service wel wil kan dit natuurlijk aanvragen. Maatregelen hoeven zeker niet vervelend te zijn, sommige 1.5 meter alternatieven zijn zelfs leuker dan de basisservice. Een ontbijt op bed service, borrelplateaus voor in het park of de picknickmanden bij Landgoed Huize Bergen bijvoorbeeld. Daarnaast zorgt de check-in service voor een soepel verloop van de aankomst en geeft het check-in pakket een fris en persoonlijk gevoel bij ontvangst.

Iedere groep een eigen gebied

Bij EIGENTIJDSERF krijgen groepen zoveel mogelijk hun eigen gebied toegewezen met faciliteiten zodat gasten elkaar niet hoeven te kruisen. Ook lunch kan in deze gebieden in buffetvorm of als broodjeslunch geserveerd worden met inachtneming van de 1.5 meter afstand. Wie liever de natuur in gaat kiest voor een picknick. Daarnaast is er bij ieder gebied buiten in de bostuin zeeën van ruimte voor extra break-outs of vergaderingen in de buitenlucht. Ook daar staan alle zitjes al netjes op 1.5 meter afstand van elkaar.

Fysieke aanwezigheid blijft belangrijk

Hoewel de fysieke afstand belangrijk is blijft fysieke aanwezigheid bij meetings en events toch ook wenselijk. Het aantal aanvragen groeit dan ook weer zichtbaar op beide locaties nu er langzaam meer zicht komt op verdere versoepelingen. De behoefte van elkaar zien tijdens intensieve sessies, inspirerende brainstormsessies of leerzame trainingen blijft bestaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!