Back Back Nieuws

Fries Museum steunt Serious Request

19 december 2013
Het Fries Museum is de komende week de trotse buurman van het Glazen Huis. Natuurlijk is ook in het museum van alles te beleven. In de hal van het museum is een Serious Request-markt met allerlei leuke activiteiten en de verkoop van hebbedingetjes. Op de veiligsite van 3FM biedt het museum een exclusieve overnachting in het Fries Museum aan: je eigen ‘Night At The Museum’! Ook veilt het Fries Museum een kunstwerk dat tijdens Serious Request wordt gemaakt door de bekende Nederlanders die het Glazen Huis bezoeken. Het museum is dagelijks van 11:00 tot 17:00 uur open en speciaal voor Serious Request ook op maandag.
Serious Request-markt

De bezoekers aan het Wilhelminaplein kunnen zich opwarmen in de hal van het Fries Museum. Ontdek de Serious Request-markt met diverse kraampjes. Koop frisse zeepjes, ansichtkaarten, kunst, babymutsjes en meer. Of kom tot rust tijdens een Shiatsu massage. De opbrengsten van de markt worden geschonken aan Serious Request. Voor een bezoek aan de markt is geen museumkaartje nodig.

SR in het museum 
Iedere dag, van 19 t/m 23 december, worden er om 14.00 uur gratis instaprondleidingen (een kaartje voor het museum is wel nodig) aangeboden in het Fries Museum. Na afloop mogen de deelnemers een vrijwillige bijdrage doneren waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. Mensen die het museum bezoeken kunnen bovendien hun kerstgedachte delen. In de grote kerstboom op de eerste verdieping verzamelt het Fries Museum alle kerstwensen, in ruil voor een kleine donatie aan Serious Request natuurlijk.

Veilingen
Het Fries Museum veilt bijzondere items op de site van 3FM. Iedereen kan bieden op een superexclusief  ‘Night At The Museum’-pakket - het hele museum een nacht alleen voor jou en je partner, inclusief een ontbijt op bed! Of maak kans op een echt kunstwerk dat tijdens Serious Request wordt gemaakt door bekende Nederlanders. Kijk komende week op marktplaatsveilt.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!