Back Back Nieuws

'Friday Night Fever' nu ook in Amsterdam

30 augustus 2006

Toussaint DinnerShows brengt haar succesvolle shows naar evenementen-centrum Amstelborgh Borchland. Vrijdag 22 september presenteert Amstelborgh Borchland de eerste Toussaint dinner show: een onvergetelijke avond uit waarin men geniet van een show gecombineerd met een viergangen diner. Toussaint DinnerShows biedt een avondvullend programma (van 18:30 uur tot 24:00 uur) waarin artiesten een humoristische muzikale show opvoeren. De gasten worden in stijl van de show ontvangen, bediend en geamuseerd. Tijdens de pauzes van de show kan men genieten van een viergangendiner.

Toussaint DinnerShows bestaat in september 13 jaar in Den Haag. Momenteel spelen daar vier verschillende dinner shows; ‘Jodenkoeken & Mariakaakjes’ (cabaret), ‘Soulution’ (musical), ‘Retour Toer’ (Revue) en ‘Friday Night Fever’ (musical, zie foto).

‘Toussaint’ verzorgt de gehele productie en uitvoering in eigen beheer. De formule is geschikt voor iedereen en elke feestelijke gelegenheid: van jubileum tot vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest tot een romantisch diner voor twee. Persoonlijke aandacht staat heel hoog in het vaandel. Indien men iemand in het zonnetje wil zetten, spelen de artiesten hier graag op in. Door het grote succes in Den Haag worden de DinnerShows van Toussaint vanaf september één keer in de maand gehouden in Amsterdam.

In ‘Amstelborgh Borchland’ is “Friday Night Fever“ te zien op vrijdag 27 oktober en vrijdag 17 november en ‘Soulution’ op vrijdag 22 september en vrijdag 8 december. Daarnaast kunnen bedrijven het complete concept ook als bedrijfsfeest exclusief afnemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!