Free Your Mind kondigt grote Kingsday editie aan Free Your Mind kondigt grote Kingsday editie aan
Back Back Nieuws

Free Your Mind kondigt grote Kingsday editie aan

14 december 2023

Het toonaangevende house en techno festival Free Your Mind kondigt de terugkeer aan van haar grootschalige Kingsday-editie, dat voor het tweede opeenvolgende jaar plaatsvindt op Breda International Airport. Na het overweldigende succes van 2023 belooft Free Your Mind Kingsday 2024 een nog indrukwekkender spektakel te worden, verspreid over twee dagen op 26 en 27 april.

Na een fenomenaal twintigjarig jubileum zet Free Your Mind koers naar de verjaardag van onze koning. Net als vorig jaar presenteert het festival een waanzinnige line-up, met als headliners Charlotte de Witte en Reinier Zonneveld, die op beide festivaldagen zal optreden.

Imposante editie

De iconische locatie van Breda International Airport, met een speciaal afgezette landingsbaan, vormt wederom het decor voor het festival met de grootste techno stage ter wereld. Deze editie wordt nog imposanter, met ruimte voor twee keer 40.000 bezoekers en een speciaal ingerichte camping voor 10.000 festivalgangers. Vanuit steden in heel Nederland worden bussen ingezet om bezoekers naar het operationele vliegveld in Noord-Brabant te brengen.

Over Free Your Mind

Free Your Mind Festival is een van de langstlopende technofestivals van Nederland en opgericht in 2004. Het festival dat jaarlijks begin juni plaatsvindt, bestaat uit twee dagen en is sinds de allereerste editie gevestigd op historische grond aan de Stadsblokken in Arnhem. Zo werd de Slag van Arnhem in de Tweede Wereldoorlog uitgevochten op het terrein waar nu jaarlijks duizenden bezoekers het Free Your Mind Festival bezoeken. Free Your Mind vertegenwoordigt een subtiele blend van House, Techno en subgenres of crossovers. Sinds 2004 worden de grootste namen uit de elektronische muziekindustrie gestrikt om te spelen op Free Your Mind Festival. In 2023 werd de 20e editie van Free Your Mind Festival georganiseerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!