Freaky Nights in ArcheonFreaky Nights in Archeon
Back Back Nieuws

Freaky Nights in Archeon

11 oktober 2018

Vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober heerst er tijdens de Freaky Nights een angstaanjagende sfeer op het landgoed van de graaf in Archeon. Er is duidelijk huisgehouden en overal merken en zien de gasten dat en vinden zij een slinger van resten en ellende.

De graaf heeft er koste wat het kost alles aan gedaan om zijn toekomstige bruid te vinden met de nodige gevolgen voor degene die zijn selectie niet hebben gehaald. De bloedzakken worden gevuld met overwonnen bloed en dienen als welkomstdrank. De receptie is in volle gang, de verknipte barbier helpt nog snel wat gasten en de patissier haalt de restjes bloed van de taart. De ceremonie kan beginnen.. Wie red het om daar te komen?

Volg de Freaky Nights route door Archeon om bij de receptie te komen. De Freaky Nights route loopt door diverse 'fright houses', zoals:

Het insectenhuis

Wie denkt dat spinnen eng zijn kunnen we gerust stellen. Het is te hopen dat in dit huis uitsluitend een spin je verwelkomt. In het insectenhuis worden geen buitenstaanders geduld behalve als ze honger hebben.

De verknipte barbier

De verknipte barbier is druk om zich heen aan het slaan en duidelijk in gevecht met zijn nieuwe mes. Heeft hij het gezien de bloedspetters op de muur echt wel onder controle of is het een obsessie zijn slachtoffers eerst te voorzien van een nieuwe coupe?

Taartenhuis

De graaf heeft duidelijk zijn wensen kenbaar gemaakt. De patissier is nerveus en duld geen fouten van zijn leerlingen. De gewenste ingrediënten maken het er niet makkelijker op. Hij zoekt nog de nodige botten en bloedgroepen. In het taartenhuis wil eigenlijk niemand zijn.

Dwalende bruiden

Het is duidelijk dat er al meerdere vrouwen zijn verslonden en zijn afgekeurd door de graaf. In het huis van de dwalende bruiden betreuren zij het feit dat ze het niet hebben gehaald. De ene jammert de ander reageert dat af. Je weet nooit hoe en je weet nooit op wie. Wie trotseert de dwalende bruiden?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!